ИТАЛИАНСКИ КОКОСОВ КЕЙК СЪС ЗЕХТИН



продукти:

2 бр.яйца;
1 ч.ч.кисело мляко;
1 1/3 ч.ч.кристална захар;
1 ч ч.кокосови сърготини;
2/3 ч.ч.зехтин;
1 бакпулвер;
50 гр.сушени,червени боровинки;
около 1 1/2 ч.ч.бяло брашно;

Хубаво разбъркваме бакпулвера с киселото мляко.Добавяме яйцата и кокоса,заедно със захарта.Сипваме в купата зехтина и сушените боровинки.Малко по малко приобщаваме и брашното.
Печем в желана форма на вентилатор при 160С до готовност!
Изстиналия кейк поръсваме с пудра захар!Да Ви сладко!




Коментари

Публикуване на коментар